Välkomna till Brf Kista Ängar 2!

Välkomna till Brf Kista Ängar 2!

Hej alla medlemmar!

Efter gediget arbete har vi äntligen fått igång vår helt nya och fräscha hemsida. Här kommer vi framöver lägga ut all information gällande styrelsearbetet. Se till att utforska vår nya hemsida ordentligt för att lära känna den nya plattformen. Vi i styrelsen är ivriga att nu kunna dela med oss av vårt arbete med att förbättra alla aspekter av vår Brf! Vi kommer i framtiden vara mycket mer frekventa med att föra över det vi har att förmedla till medlemmarna här på den nya hemsidan.

Vi vill påpeka att all information kanske inte lagts upp än, tills vidare hänvisar vi er till kista2.com om det är något som ni inte finner information om på vår nya hemsida. För att webbsidan ska bli så bra som möjligt så vill vi tipsa er alla att ge synpunkter om hemsidan så att vi med tiden kan förbättra vår gemensamma upplevelse av den nya plattformen. Tips kan bestå av föreslagna åtgärder, eller kanske har ni fina bilder på något som har med vår Brf att göra som ni kanske vill dela med er av?

Vi vill tacka er för erat tålamod då vi alla i styrelsen kämpar dagligen med familj, jobb och studier men fortfarande kämpar hårt för att se till att arbetet fortskrider gynnsamt för vår Brf.

Välkomna till brfkista.se/.com/.nu !

/Styrelsen, Brf Kista Ängar 2